FANDOM


Välkommen till Sagan om Ringen Wikia
Det här är den svenska wikin för J. R. R. Tolkiens böcker om Arda och Midgård! Det finns för tillfället 85 artiklar sedan den 7 februari 2011. Vem som helst kan redigera och lägga till artiklar, så tillsammans kan vi utvecklas och växa. För att bli medlem kan du registrera dig, eller om du har ett konto på wikia.com kan du logga in.

Som ni kanske märker så innehåller wikian inte särskilt många artiklar i nuläget, så vi behöver din hjälp! Om ni behöver hjälp kan ni kontakta Agdfe.

Information in EnglishEdit

This is a Wikia page where everyone is welcome to edit. If you want to join us, register, or if you have an account on wiki.com you can log in. If you enjoy to draw, you can become our first artist by register as a user.

Lord of the rings 2
Det skulle också vara bra om ni skrev källa på samtliga artiklar ni redigerat.
Med tanke på att artiklar som bryter mot Användarvillkoren har förekommit, var god läs igenom reglerna för wikia innan du börjar redigera. Lycka till med redigeringarna!

HjälpEdit

Hej och välkomna till denna wikin!
Som ni ser har hela framsidan ersatts med användarvillkoren då, som det redan står, har förekommit mycket kladd. Om det är någon som är duktig på att programmera och kan skapa ett popup-fönster som bara dyker upp en gång oavsett vilken av sidorna som besöks och som förhindrar läsaren att fortsätta innan den har godkänt användarvillkoren, kan kontakta K10rca12.
Tack!

Med vänliga hälsningar
K10rca12 (talk) 10:27, August 15, 2016 (UTC)


Det finns ingen aktiv administratör på denna sidan! Vill du bli administratör? Detta låset upp funktioner som temadesign, blockering och avblockering av användare samt begränsa sidors redigering. Du kan också radera sidor.

Lite tips är att försöka vara aktiv 1 till 2 gånger i veckan.
Kontrollera gärna redigeringar så tidigt som möjligt. Om redigeringen inerhåller falsk information är det viktigt att reducera den så fort som möjligt.
Välkomna nya användare och kommentera gärna deras redigering.
Försök i samtal med andra användare att alltid vara formell och om de brytit måt någon licenslag är det bra att stödja sig på lagar och wikias egna policy samt bifoga en hyperlänk.
Följ alltid reglerna. Som administratör får du aldrig bryta mot någon lag eller regel, som en god förebild.
Du behöver inte brinna för ämnet, så länge du gillar att pyssla om sidan.
Framförallt är det viktigt att du kan flytande svenska, i den mån att du kan förstå samtliga texter och kommentarer.

Med vänliga hälsningar
K10rca12 (talk) 12:47, December 25, 2016 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.